ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Χρυσάνθη Θέου

Διευθύνων Σύμβουλος

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων με μεταπτυχιακό στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν (e-business). Αρχικά εργάστηκε ως PC Builder και αργότερα ως γραμματειακή υποστήριξη στον ιδιωτικό τομέα για 3 χρόνια. Από το 2004 εργάζεται για την Theoprofil Group & από το 2017 είναι Διευθύνων Σύμβουλος και Συντονίστρια Project στην Theoprofil Group.

Κυπριζλής Παύλος

Διευθηντής Πωλήσεων

Γιος και εγγονός εμποροβιοτεχνών, αρχικά ιδιοκτήτης εμπορικού καταστήματος, αργότερα εργάστηκε ως σύμβουλος πωλήσεων για 8 χρόνια . Σπούδασε Πληροφορική και Βιομηχανικό Σχέδιο και αγάπησε και δημιούργησε Custom Firmwares για Game Consoles, Custom Roms για Windows Mobile & Android, και Hackintosh Project & Projects for the Cold Industry. Σύμβουλος στο τομέα Branding.

Έρικα Τσόκου

Διακοσμήτρια

Λάτρης της καλαισθησίας από τα χρόνια της εφηβείας, σπούδασε Τεχνικός Διακόσμησης στο Δ.ΙΕΚ του Δ. Βόλου και στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης. Από το 1997 δουλεύει είτε ως υπάλληλος, είτε ως συνεργάτης είτε ως ελεύθερος επαγγελματίας πάνω στον κλάδο της διακόσμησης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Διαθέτει ένα μεγάλο portfolio με περισσότερα από 100 projects.

Γιώργος Καρανίκας

Προγραμματιστής

Είναι Πτυχιούχος Μηχανικός Πληροφορικής Τ.Ε και εργάζεται ως Full Stack Developer. Ασχολήθηκε αρχικά με το Web Hosting, Linux Servers και Web development και αργότερα με Mobile applications development. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την ανάπτυξη εφαρμογών για κινητές-έξυπνες συσκευές και την διασύνδεσή τους με Server. Γιος επιπλοποιού, διατηρεί παράλληλα προσωπική επιχείρηση στο κλάδο της εμπορίας επίπλων συνεχίζοντας έτσι την οικογενειακή αγάπη για το ποιοτικό χειροποίητο ή έτοιμο έπιπλο. Σε συνεργασία με την Έρικα αναλαμβάνουν το κομμάτι της επίπλωσης του χώρου σας.

Αγγελική Κολώνια

Web Developer

Σπούδασε Εφαρμογές Πληροφορικής στην Διοίκηση και την Οικονομία στο Α.Τ.Ε.Ι Πατρών. Το 2017 εργάστηκε ως POS specialist στην εταιρεία Vitabyte της Νέας Υόρκης. Από το 2018 εργάζεται ως Full Stack Web Developer στην Theoprofil Group.

Ιάσων Παλιούγκας

Φωτογράφος

Γιος και εγγονός φωτογράφων, ο Ιάσονας διατηρεί το φωτογραφείο του πατέρα του εδώ και 18 χρόνια. Σπούδασε και δίδαξε φωτογραφία και βίντεο. Έχει αρκετές συμμετοχές σε ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας σε τοπικό κυρίως επίπεδο, μια βίντεο εγκατάσταση σε συνεργασία με ζωγράφο και μια ατομική έκθεση. Είναι αντιπρόεδρος του συλλόγου φωτογράφων και βίντεογράφων Ν. Μαγνησίας, ΣΕΦΩΒΙΜ.

Want to join the team?

We are always looking for ambitious, enthusiastic and entrepreuneurial people to join our team. If this sounds like you, drop us a line with what you can bring to our company that sets you apart from anyone else.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ