ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Με μια ματιά

Ολοκληρωμένες προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης της επιχείρησής σας

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, από τη σύλληψη του concept και του σχεδιασμού μέχρι την υλοποίηση του έργου και τη συνεχή παρακολούθηση της εξέλιξης των εργασιών.

Ξεκινάμε από την μελέτη του χώρου σας και την λεπτομερή καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης. Έπειτα δημιουργούμε τα αρχιτεκτονικά σχέδια, βασιζόμενοι στην λειτουργικότητα και την επιθυμητή αισθητική που θέλετε να έχει ο χώρος σας.  Σας παρουσιάζουμε έναν αριθμό προτάσεων για το πως θα είναι το τελικό αποτέλεσμα και σχεδιάζουμε με τρισδιάστατη φωτορεαλιστική απεικόνιση την πρόταση της επιθυμίας σας.  

Τέλος, υλοποιούμε εντός του χρονικού προγραμματισμού και του διαθέσιμου προϋπολογισμού (budget) τον επαγγελματικό σας χώρο ο οποίος θα ανταποκρίνεται πλέον στους στρατηγικούς σας στόχους και τις αξίες της επιχείρησής σας.

Προσφέρουμε σύγχρονες λύσεις σε ζητήματα όπως ο φωτισμός, ο εξαερισμός, η θέρμανση, η ηχομόνωση και ο επαγγελματικός εξοπλισμός χωρίς να θυσιάζουμε την αισθητική και την θετική εμπειρία των πελατών σας. 

Επικοινωνήστε μαζί μας να σας επισκεφθούμε και αφού μελετήσουμε τον χώρο σας, να σας παρουσιάσουμε γραπτή προσφορά εργασιών, το κοστολόγιο καθώς και το χρονοδιάγραμμα κατασκευής που θα απαιτηθεί για την ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου.

εργα μασ

Δείτε περισσότερα